Запчастини ISUZU

  ISUZU – всесвітньо відомий японський виробник промислових дизельних двигунів. Дизельний двигун ISUZU – це синонім потужності, економічності, надійності. Двигун ISUZU - це якість, яка пройшла випробування часом. Це не лише сучасні, передові технології, а й турбота про довкілля.

Діапазон застосування для двигуна дизельний ISUZU дуже широкий і використовується в різних областях: ними обладнана будівельна техніка (екскаватори, крани, навантажувачі); генераторні та силові установки для суден, океанських лайнерів, яхт; сільськогосподарська техніка і, звичайно ж, найширший асортимент двигунів для легкових і вантажних автомобілів.

Такі відомі торгові марки як JCB, Hitachi, TCM, Iseki, New Holland Kobelco, Denyo та Hanix успішно використовують дизельний двигун Isuzu.

Наша компанія надасть вам можливість вигідно та швидко купити двигун та запчастини ISUZU. Широкий асортимент нових, відновлених і дизельних двигунів, оригінальні запчастини з каталогів ISUZU гарантують виконання навіть найскладнішого замовлення. Завдяки міжнародним домовленостям та наявності власних складських приміщень ми раді вже сьогодні запропонувати вам понад 10 моделей двигунів ISUZU різних потужностей, тисячі запчастин для двигунів ISUZU. Професійна консультація, якісна діагностика та налагоджена логістика «Техно-Союз» заощадять ваш час та гроші. Ви можете розраховувати на нас набагато більше, ніж на неперевершену та довговічну роботу двигун ISUZU.

   Пропонуємо великий вибір запчастин Isuzu для дизельних двигунів. Запчастини Isuzu для ремонту двигунів Isuzu 4HK1, 4HG1, 4HJ1, 4JJ1, 4B 1, 4B 1 6SD1, 6WG1, 6UZ1. Запчастини в наявності та на замовлення. Поршнева група: поршні, гільзи, поршневі кільця; паливна система: форсунки, розпилювачі форсунок, паливні насоси, свічки розжарення; колінвали, розподільники, корінні та шатунні вкладиші та багато іншого.

   Якщо Вам необхідні запчастини до двигуна Isuzu, наша компанія готова надати свої послуги з постачання запчастин Isusu. Досвідчені співробітники швидко підберуть потрібну деталь за допомогою каталогу запчастин Isuzu.

   Для замовлення запасних частин на двигуни Isuzu необхідно повідомити тип та серійний номер двигуна.

   Залежно від Ваших побажань пропонуємо оригінальні запчастини Isuzu та високоякісні замінники. Ціни Вас приємно здивують.

Запчастини Isuzu для дизельних двигунів Isuzu. Київ.
Loading...